Andelslejligheder.net

Find andelslejligheder.

Andelslejligheder til salg i Skødstrup

98 m2 andelsbolig i Skødstrup til salg

GENNEMRENOVERET ANDELSBOLIG MED EGEN HAVE I POPULÆRE SKØDSTRUP-LØGTEN

Leder du efter andelsbolig i Aarhus omegn? Nu har du mulighed for at overtage vores skønne rækkehus i en eftertragtet andelsboligforening med meget sund økonomi på Fruensbakke, 8541 Skødstrup. Med masser af indkøbsmuligheder i gåafstand og blot fire minutters gang til letbanestationen, får du både mulighed for at have lokalområdet Skødstrup-Løgten lige ved dørtrinnet samt have ultralet adgang til skønne, pulserende Aarhus.

Boligen er pt en skuffesag, og den er derfor ikke markedsført på nettet - endnu. Det kommer på plads inden længe.

Andelsboligen er et rækkehus på 98 kvadratmeter, der fordeler sig på to plan med rummeligt alrum, to værelser, et badeværelse og et toilet samt et bryggers, der alt sammen er gennemrenoveret i 2018. Det største værelse kan deles i to, hvis du har behov for et tredje værelse. Alle moduler i køkken, bryggers samt badeværelse er høj kvalitet fra Svane Køkkenet. Andelsboligen inkluderer desuden egen have med stor træterrasse, altan med havudsigt, et udendørs skur/værksted med god plads til opbevaring samt et loftsrum med anlagt gulv. Derudover får du i andelsboligforeningen adgang til et fantastisk fælleshus, der kan rumme forsamlinger på op omkring 50 personer – og det har rummet alt fra barnedåbe, konfirmationer og fødselsdage til julefrokoster og sommerfester.

Vi har elsket at bo her de sidste seks år, og det har været en fantastisk tryg ramme for os at starte familielivet sammen på – men nu er tiden kommet t...